Produkter for norditaliensk gorgonzola (4)

Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

HARD SAUEMELKOST MED SORTE OLIVEN - Pasteurisert hard sauemelkost modnet med svart olivenkrem

Smak: Intensiv Aroma: Karakteristisk for en sauost med aroma av svarte oliven Farge: Lys gul med mørke årer fra svart olivenkrem Konsistens: Hard
Rocinante Geitoster

Rocinante Geitoster

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk. Myk Geitost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Geitost Rocinante - Modnet i 1 måned.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.